Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

18.08.2023 14:17

Інформаційна картка соціальної послуги «Паліативний/хоспісний догляд»

64df53bfbc9bb__soczzahyst.png
Надавач соціальних послуг:  Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Гайсинської міської ради»,
Юридична адреса:  м. Гайсин, вул. Студентська, буд.14  
Фактична адреса розташування установи: м. Гайсин, вул. Студентська, буд.14
Контактний телефон:    +38-067-321-59-44,
Електронна пошта:    gaisyn.tercenter@ukr.net
Режим роботи установи:   Пн. - Чт.   з 8.00 до 17.00 Пт. - з 8.00 до 15.45 Сб. Нд. – вихідний Перерва: 12.00 – 12.45 Черговий персонал цілодобово без вихідних відділення
Зміст соціальної послуги:   комплекс заходів, що здійснюються протягом робочого дня суб’єкта, який надає соціальну послугу, спрямованих на створення умов забезпечення життєдіяльності осіб, які частково або повністю втратили здатність до самообслуговування, є паліативними хворими.
  Форма надання соціальної послуг:      стаціонарно в приміщенні «ЦНСП» Гайсинської міської ради за вказаною адресою.
Термін надання послуги:    постійно\тимчасово
Соціальні групи :    паліативні хворі (особи похилого віку, особи з інвалідністю, хворі (із числа осіб працездатного віку на період до встановлення їм групи інвалідності, але не більше ніж чотири місяці), які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги.
Умови надання послуги   безоплатно, за плату. 
Документи, потрібні для отримання соціальної послуги   звернення (заява) потенційного отримувача послуги або його законного представника; паспорт громадянина України, посвідчення про взяття на облік бездомної особи за формою, затвердженою Мінсоцполітики, для іноземців та осіб без громадянства - довідка про звернення за захистом в Україні/посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту/посвідчення біженця/паспортний документ іноземця та посвідка на тимчасове проживання або посвідка на постійне проживання; документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (картка платника податків), або дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб платників податків, внесені до паспорта громадянина України.      довідка про реєстрацію місця проживання громадянина та зареєстрованих у житловому приміщенні\будинку осіб;        медичний висновок про нездатність до самообслуговування, має потребу в сторонній допомозі та догляді в домашніх умовах (сімейний лікар);   копія індивідуальної програми реабілітації особи з інвалідністю за формою, затвердженою МОЗ (за наявності інвалідності);     довідка для направлення особи з інвалідністю до інтернатного закладу за формою, затвердженою МОЗ; (комісія ЛКК) може перебувати в закладі загального типу;   акт оцінки потреб сім’ї/особи (за наявності), складений соціальним менеджером/фахівцем із соціальної роботи, у разі перебування особи/сім’ї у надавача - його соціальним працівником; декларація про доходи та майновий стан осіб (заповнюється на підставі довідок про доходи кожного члена сім’ї) за формою, затвердженою Мінсоцполітики; копія довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи (за наявності). У разі технічної можливості копія зазначеної довідки подається в електронній формі з використанням мобільного додатка “Портал Дія”; копія пенсійного посвідчення або посвідчення особи, яка отримує державну соціальну допомогу (за наявності), з пред’явленням оригіналу;     довідка про розмір призначеної пенсії (останні 6міс.) три фотокартки розміром 3 x 4 сантиметри.
Правові підстави для надання соціальних послуг:   Закон України «Про соціальні послуги», Державний стандарт паліативного догляду (наказ Мінсоцполітики від 29.01.2016  № 58, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 17.02.2016 за № 247/28377) , Положення про Комунальну установу «Центр надання соціальних послуг» Гайсинської міської ради затвердженого рішення Гайсинської міської ради Гайсинського району Вінницької області №44 5 сесії 8 скликання від 21 січня 2021 року.
Підстави для відмови у наданні соціальної послуги:   особі яка звернулася із заявою у наданні соціальної послуги є: відсутність потреби осіб у соціальній послузі за результатами оцінювання потреб;у разі наявності у особи відповідно до медичного висновку медичних протипоказань, які унеможливлюють надання соціальної послуги;  
Поділитись