Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

18.08.2023 14:40

Інформаційна картка соціальної послуги «Кризове та екстрене втручання»

64df58f09d4ba__soczzahyst.png
Надавач соціальних послуг:  Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Гайсинської міської ради»,
Юридична адреса:  м. Гайсин, вул. Студентська, буд.14  
Фактична адреса розташування установи: м. Гайсин, вул. Студентська, буд.14
Контактний телефон:    +38-067-45-40-656,
Електронна пошта:    gaisyn.tercenter@ukr.net
Режим роботи установи:   Пн. - Чт.   з 8.00 до 17.00 Пт. - з 8.00 до 15.45 Сб. Нд. – вихідний Перерва: 12.00 – 12.45
Зміст соціальної послуги:   психологічна допомога (консультування, підтримка, діагностика, корекція, психотерапія, реабілітація), надання інформації з питань соціального захисту населення, допомога в організації взаємодії з іншими фахівцями та службами, представництво інтересів, корекція сімейних стосунків, допомога особам, які постраждали від насильства в сім’ї, допомога в отриманні безоплатної правової допомоги, організація надання невідкладної медичної допомоги, організація надання притулку.
  Форма надання соціальної послуг:      за місцем проживання отримувача; за місцем перебування отримувача соціальної послуги (заклад охорони здоров’я, заклад освіти, тимчасовий притулок, тимчасові мобільні пункти допомоги, місця перебування родичів та близьких постраждалих, тимчасове безпечне місце тощо); в організації, яка здійснює кризове втручання.  
Термін надання послуги:    послуга надається негайно з моменту отримання інформації про кризову ситуацію до моменту усунення ризику, спричиненого кризовою ситуацією, або подолання обставин, які її спричинили. Строк надання не більше 72 годин з початку надання соціальної послуги, після чого для подолання складних життєвих обставин особа чи сім’я отримує інші необхідні соціальні послуги.
Соціальні групи :     особи, сім’ї, групи осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі постраждалим від насильства в сім’ї.
Умови надання послуги   Безоплатно
Документи, потрібні для отримання соціальної послуги   заява/звернення потенційного отримувача соціальної послуги; заява/звернення особи (осіб), якій (яким) стало відомо про кризову ситуацію, повідомлення про особу, яка постраждала від насильства в сім’ї; заява/звернення служб (медичних, правоохоронних, соціальних), державних та громадських організацій про кризову ситуацію, зокрема, що виникла внаслідок вчинення насильства в сім’ї.  
Правові підстави для надання соціальних послуг:   Закон України «Про соціальні послуги», Державний стандарт соціальної послуги кризового та екстреного втручання (наказ Мінсоцполітики від 01.07.2016 № 716, Положення про Комунальну установу «Центр надання соціальних послуг» Гайсинської міської ради затвердженого рішення Гайсинської міської ради Гайсинського району Вінницької області №44 5 сесії 8 скликання від 21 січня 2021 року.
Підстави для відмови у наданні соціальної послуги:   суб’єкт, що надає соціальну послугу, може відмовити отримувачу соціальної послуги у її наданні, якщо суб’єкт не в змозі задовольнити потреб отримувача соціальної послуги.

 

Поділитись