Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

Про затвердження основних заходів комплексної програми соціального захисту населення Гайсинської міської ради «Турбота» на 2022-2025 роки в новій редакції та Порядків виплат до них

РІШЕННЯ №8

 

26 липня 2023 року                 м. Гайсин           52 позачергова сесія 8 скликання

 

Про затвердження  основних заходів комплексної програми соціального захисту населення Гайсинської міської ради «Турбота»

на 2022-2025 роки в новій редакції та Порядків виплат до них

 

             Враховуючи клопотання начальника відділу соціального захисту Гайсинської міської ради, відповідно до комплексної програми соціального захисту населення Гайсинської міської ради «Турбота» на 2022-2025 роки, керуючись ст. 40 п.6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гайсинська міська рада ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити основні заходи комплексної програми соціального захисту населення Гайсинської міської ради «Турбота» на 2022-2025 роки в новій редакції (додаток 1).
  2. Затвердити Порядок надання пільги з міського бюджету на  опалювальний сезон для пільгових категорій громадян  та Порядок виплати одноразової допомоги на першу новонароджену дитину громади в новому році (додаток 2).
  3. Внести зміни до Порядку компенсації  оплати послуг з поховання військовослужбовців, які загинули (померли) у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України (додаток 3).
  4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва                 (Гукало А.І.).

 

 

Міський голова                                                                 Анатолій ГУК

 

8Додаток-1.docx

8Додаток-2.docx

8Додаток-3.docx

8проект-рішення.docx

8розрахунок.docx

Турбота-2023.docx