Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

Комплексна правоохоронна програма Гайсинської територіальної громади Гайсинського району на 2023-2025 роки

РІШЕННЯ №6

 

     21 лютого 2023 року                  м. Гайсин                    45 сесія 8 скликання

 

   

Про Комплексну правоохоронну програму Гайсинської територіальної громади Гайсинського району на 2023-2025 роки

 

Відповідно до п. 22 ч. 1 ст. 26, ч. 1 ст. 59 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши клопотання начальника районного відділу УСБУ у Вінницькій області, з метою забезпечення належних умов для оперативного реагування та дієвої взаємодії з органами місцевого самоврядування під час проведення на території Гайсинського району Вінницької області, у т.ч. Гайсинської міської територіальної громади, контррозвідувальних, антитерористичних заходів, боротьби із злочинністю,               а також заходів спрямованих на боротьбу зі збройною агресією рф проти України та її стримування, в умовах військового стану, враховуючи погодження постійної комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, міська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Комплексну правоохоронну програму Гайсинської територіальної громади Гайсинського району на 2023-2025 роки, (додається).

 

2. Рекомендувати усім учасникам та виконавцям Програми забезпечити реалізацію її заходів.

 

3. Фінансування Програми проводити з міського бюджету в межах кошторисних призначень та інших джерел фінансування, не заборонених чинним законодавством.

 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Гукало А.І.).

 

    Міський голова                                                                    Анатолій ГУК 

6.--Заходи-по-комплексна-правохоронна-Програма.xlsx

6.-Програма-комплексна-правоохоронна.doc

6.Рішення-комплексна-правохоронна.doc