Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

Програма підтримки самозабезпечення Гайсинської міської територіальної громади харчовими продуктами на 2023-2024 роки «Сади Перемоги»

РІШЕННЯ №8

 

  21 лютого 2023 року              м. Гайсин              45 сесія 8 скликання

 

Про затвердження Програми підтримки самозабезпечення Гайсинської міської територіальної громади харчовими продуктами

на 2023-2024 роки «Сади Перемоги»

 

Відповідно до пункту 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України “Про правовий режим воєнного стану”, Бюджетного кодексу України, інших нормативно-правових актів, з метою забезпечення продовольчої безпеки жителів Гайсинської міської територіальної громади, запобіганню нестачі харчових продуктів у період війни та повоєнний період, враховуючи погодження постійної комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, міська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Програму підтримки самозабезпечення Гайсинської міської територіальної громади  харчовими продуктами на 2023-2024 роки «Сади Перемоги» (додається).

 

2. Фінансування Програми проводити з міського бюджету в межах кошторисних призначень та інших джерел фінансування, не заборонених чинним законодавством.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (Гукало А.І.)

 

 

          Міський голова                                                      Анатолій ГУК

8.-Програма-Сади-перемоги_Гайсинська-МР_І.doc

8.-Рішення_Сади-Перемоги.doc