Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

Поіменне голосування від 22 лютого 65 чергова сесія 8 скликання

Назва

1

Про затвердження звіту про виконання бюджету Гайсинської міської територіальної громади за 2023 рік.

2

Про затвердження звіту з реалізації Стратегії розвитку Гайсинської міської територіальної громади до 2030 року за 2023 рік.

3

Про звіт в.о. начальника відділу «Центр надання адміністративних послуг» Гайсинської міської ради за 2023 рік.

4

Про звіт старости Бубнівського  старостинського округу за 2023 рік.

5

Про звіт старости Губницького  старостинського округу за 2023 рік.

6

Про звіт старости Гунчанського  старостинського округу за 2023 рік.

7

Про звіт старости Жерденівського  старостинського округу за 2023 рік.

8

Про внесення змін до Програми «Національно та військово-патріотичного виховання дітей та молоді та підготовки молоді до військової служби, рекламування та пропагування військової служби за контрактом у Збройних Силах України» на 2021-2025 роки.

9

Про внесення змін до Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2021-2025 роки.

10

Про внесення змін до Програми підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Гайсинській міській територіальній громаді на 2022-2025 роки.

11

Про внесення змін до Програми «Розвитку освіти Гайсинської міської територіальної громади» на 2021-2025 роки.

12

Про внесення змін до рішення 63 сесії Гайсинської міської ради 8 скликання від 21.12.2023 року №5 «Про бюджет Гайсинської міської територіальної громади на 2024 рік».

13

Про встановлення у закладах дошкільної освіти та дошкільному підрозділі закладу загальної середньої освіти Гайсинської міської ради вартості харчування однієї дитини на день.

14

Про встановлення пільг щодо батьківської плати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти та дошкільному підрозділі закладу загальної середньої освіти Гайсинської міської ради.

15

Про включення об’єкту нерухомого майна  до Переліку другого типу.

16

Про продовження  терміну дії договорів оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Гайсинської міської ради.

17

Про внесення змін до договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Гайсинської міської ради.

18

Про надання дозволу на продовження терміну дії договору оренди.

19

Про затвердження акту приймання-передачі майна.

20

Про затвердження акту приймання-передачі комплексу будівель за адресою вул. Бакалова, 2, м. Гайсин.

21

Про передачу в оперативне управління  комплексу будівель за адресою: вул. Бакалова, 2, м. Гайсин.

22

Про надання дозволу на дострокове розірвання договору на безоплатне тимчасове користування будівлею по вул. 1 Травня, 23.

23

Про включення до Переліку ІІ типу об’єктів нерухомого майна         комунальної власності Гайсинської територіальної громади та надання дозволу на укладення договору оренди приміщення.

24

Про скасування рішення сесії Гайсинської міської ради.

25

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо поділу земельної ділянки  комунальної власності.

26

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території м.Гайсин, вул.1 Травня, 43.

27

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Гайсинської міської ради.

28

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території Гайсинської міської ради

29

Про надання дозволу  на виготовлення  проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності.

30

Про  передачу земельних ділянок у власність громадянам на території Гайсинської міської ради.

31

Про поновлення договору оренди землі у комплексі з розташованим на ній водним об’єктом  ФОП Колісніченко Ларисі Сергіївні.   

32

Про припинення та  надання в оренду земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території Гайсинської міської ради.

33

Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності  на території Гайсинської міської ради.

34

Про внесення до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які плануються до продажу.

35

Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що знаходиться за адресою:  с. Кіблич, вул. Миру, 91 В. 

36

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (за межами населених пунктів) у власність.

37

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва індивідуальних гаражів на території Гайсинської міської ради.

38

Про передачу в оренду земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території Гайсинської міської ради.

39

Про поновлення договорів оренди землі.

40

Про припинення права оренди на земельну ділянку, передачу земельних ділянок у власність.

41

Про припинення права оренди на земельні ділянки.

42

Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

43

Про поновлення терміну дії особистих строкових сервітутів для обслуговування тимчасової споруди на території Гайсинської міської ради.

44

Про встановлення розміру орендної плати за користування землями промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення на території м. Гайсин.

45

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель, що перебувають у комунальній власності Гайсинської міської ради.

46

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ГАЙСИНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ ГАЙСИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ».

47

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, набуття права користування (оренди) яких пропонується здійснити на конкурентних засадах (земельних торгах) у формі аукціону для будівництва та обслуговування будівель торгівлі із земель комунальної власності в межах м. Гайсин на території Гайсинської міської ради Гайсинського району Вінницької області.

48

Про внесення змін до рішень Гайсинської міської ради.

49

Про інвентаризацію земель сільськогосподарського призначення на території Гайсинської міської ради Гайсинського району Вінницької області.

50

Про внесення вільних земельних ділянок до переліку земельних ділянок комунальної власності право оренди на які може бути реалізовано на земельних торгах.

51

Про затвердження умов продажу права оренди земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на земельних торгах у формі електронного аукціону.

52

Про внесення змін до рішень Гайсинської міської ради 49 сесії 8 скликання від 26 червня 2023 року №67 «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства та передачі їх у власність (в межах населених пунктів)» та рішення 58 сесії 8 скликання від 24 жовтня 2023 року №59 «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва індивідуальних гаражів».

53

Про затвердження документацій із землеустрою для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність гр.Дзевелюк Анатолію Миколайовичу (в межах та за межами населеного  пункту).

54

Про затвердження документацій із землеустрою для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність гр.Дядюсько Марії Григорівні(в межах та за межами населеного  пункту).

55

Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва.

56

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для  ведення особистого селянського господарства для передачі у власність (за межами населених  пунктів).

57

Про затвердження документацій із землеустрою для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність гр.Струковському Петру Тодосьовичу(в межах та за межами населеного  пункту).

58

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства для передачі їх у власність (в межах населених пунктів).

59

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населених пунктів.

60

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд для передачі її у власність за адресою м. Гайсин, вул. В’ячеслава Чорновола, 4.

61

Про затвердження документацій із землеустрою для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність гр.Чаленко Любов Станіславівні(в межах та за межами населених  пунктів).

62

Про затвердження документацій із землеустрою для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність гр.Яременко Василю Степановичу(в межах та за межами населеного  пункту).

63

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с. Бубнівка по вул. Сонячна, 18 «а».

64

Про відмову у наданні в оренду земельних ділянок комунальної власності гр. Федчуку Анатолію Васильовичу, що знаходяться в с.Куна по вул.Лікаря Маєвського, 27.

65

Про відмову у затвердженні документацій із землеустрою (проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)).

66

Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Гайсинської міської ради.

67

Про заміну сторони у договорі оренди землі на земельну ділянку комунальної власності на території м. Гайсин.

68

Про звернення депутатів Гайсинської  міської  ради VIІI скликання  щодо політичних переслідувань Героя-розвідника Червінського Романа Григоровича.

69

Про звернення депутатів Гайсинської  міської  ради VIІI скликання  щодо продовження виплати соціальної допомоги для внутрішньо переміщених осіб до завершення воєнного стану.

70

Про поновлення договору оренди землі комунальної власності.

65-ПОІМЕННЕ.zip