Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

Поіменне голосування від 22 березня 66 позачергова сесія 8 скликання

Назва

- За порядок денний в цілому
- За регламент
1 Про внесення змін до Комплексної правоохоронної програми Гайсинської територіальної громади Гайсинського району на 2023-2025 роки.
2 Про затвердження коефіцієнта пільгового населення на 2024 рік для відшкодування пільгового перевезення на міських та приміських маршрутах загального користування.
3 Про внесення змін до рішення 63 сесії Гайсинської міської ради 8 скликання від 21.12.2023 року №5 «Про бюджет Гайсинської міської територіальної громади на 2024 рік».
4 Про прийняття в комунальну власність Гайсинської міської ради та передачу на баланс  та у власність відділу освіти Гайсинської міської ради матеріальних цінностей.
5 Про затвердження  вартості  харчування  учнів закладів загальної середньої освіти  по відділу  освіти  Гайсинської міської ради. 
6 Про внесення змін до договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності та перебуває на балансі КП «Гайсинська ЖЕК».
7 Про включення до Переліку ІІ типу об’єктів нерухомого майна комунальної власності Гайсинської територіальної громади та надання дозволу на укладення договору оренди приміщення.
8 Про внесення змін до рішення 65 сесії 8 скликання від 22 лютого 2024 року №23 «Про включення до Переліку ІІ типу об’єктів нерухомого майна комунальної власності Гайсинської
територіальної громади та надання дозволу на укладення договору оренди приміщення».
9 Про надання згоди на внесення змін до  договору оренди нерухомого майна комунальної власності шляхом укладання додаткової угоди.
10 Про включення об’єкту нерухомого майна  до Переліку другого типу.

66-ПОІМЕННЕ.zip