Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

Поіменне голосування від 23 травня 69 чергова сесія 8 скликання

Назва
- За порядок денний зі змінами
- За порядок денний в цілому
- За регламент
1 Про звіт начальника відділу соціального захисту Гайсинської міської ради за 2023 рік.
2 Про звіт начальника відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища Гайсинської міської ради за 2023 рік.
3 Про звіт старости Семиріцького  старостинського округу за 2023 рік. 
4 Про звіт старости Степаського  старостинського округу за 2023 рік. 
5 Про звіт старости Харпацького  старостинського округу за 2023 рік. 
6 Про звіт старости Чечелівського старостинського округу за 2023 рік.
7 Про звіт старости Ярмолинецького старостинського  округу за 2023 рік.
8 Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Гайсинська центральна районна лікарня Гайсинської міської ради» на 2021-2025 роки.
9 Про внесення змін до Програми розвитку та удосконалення системи роботи органів місцевого самоврядування на 2022-2025 роки.
10 Про внесення змін до Програми «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності міської ради на 2022-2025 роки».
11 Про внесення змін до Комплексної програми цивільного захисту населення і території Гайсинської міської територіальної громади у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на 2022-2025 роки.
12 Про внесення змін до Порядку проведення виплат по комплексній програмі соціального захисту населення Гайсинської міської ради «Турбота» на 2022- 2025 роки.
13 Про Програму надання шефської допомоги *********  на 2024 рік.
14 Про внесення змін до Програми «Забезпечення повноважень керівництва і управління у відповідних сферах на території Гайсинської міської територіальної громади на 2022-2025 роки».
15 Про внесення змін до «Програми поліпшення техногенної та пожежної безпеки населених пунктів та об’єктів усіх форм власності Гайсинської міської ради, матеріально-технічного забезпечення 10 ДПРЧ (м.Гайсин) 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Вінницькій області (м.Ладижин) на 2021-2025 роки» (зі змінами).
16 Про передачу міжбюджетних трансфертів з бюджету Гайсинської міської територіальної громади у вигляді субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програми соціально-економічного розвитку регіонів у 2024 році (*********).
17 Про передачу міжбюджетних трансфертів з бюджету Гайсинської міської територіальної громади у вигляді субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програми соціально-економічного розвитку регіонів у 2024 році (ДСНС).
18 Про затвердження Порядку формування, фінансування та моніторинг виконання місцевих програм.
19 Про внесення змін до рішення 63 сесії Гайсинської міської ради 8 скликання від 21.12.2023 року №5 «Про бюджет Гайсинської міської територіальної громади на 2024 рік».
20 Про внесення змін до Положення відділу містобудування, архітектури, ЖКГ, благоустрою, інфраструктури Гайсинської міської ради.
21 Про внесення змін до штатних розписів закладів відділу освіти Гайсинської міської ради.
22 Про призупинення діяльності  закладу  дошкільної  освіти «Пролісок» с.Мелешків Гайсинської міської ради.
23 Про надання  фінансової  автономії закладам освіти Гайсинської міської ради.
24 Про  надання  дозволу  на здійснення  харчування  учнів  5-11 класів  закладів загальної середньої освіти  Гайсинської міської ради за рахунок  спонсорської допомоги, батьків та благодійних внесків.
25 Про включення до Переліку ІІ типу об’єктів нерухомого майна комунальної власності Гайсинської міської територіальної громади та надання дозволу на укладення договору оренди приміщення. 
26 Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гайсинської міської територіальної громади Гайсинського району Вінницької області.
27 Про передачу в оренду земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби. 
28 Про поновлення договору оренди землі сільськогосподарського призначення комунальної власності гр. Федоришину Миколі Івановичу за межами населеного пункту с. Ярмолинці.
29 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель, що перебувають у комунальній власності Гайсинської міської ради. 
30 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Вінницькому обласному комунальному спеціалізованому лісогосподарському підприємству «Віноблагроліс» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення зі зміною цільового призначення на території Гайсинської міської ради. 
31 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду для продажу права оренди на земельних торгах разом з водним об’єктом для рибогосподарських потреб, яка розташована в с.Губник Гайсинської міської ради Гайсинського району Вінницької області.
32 Про внесення змін до рішення 68 сесії 8 скликання від 23 квітня 2024 року №104 «Про надання ТОВ «Будстрой АІ» місця для забезпечення обслуговування торгового центру з підземним укриттям (здійснення благоустрою, організації руху, розміщення пішохідних та велосипедних доріжок)».
33 Про внесення змін до рішення 63 сесії 8 скликання Гайсинської міської ради від 21 грудня 2023 року № 48  «Про поновлення терміну дії особистих строкових сервітутів на території Гайсинської міської ради»,  рішення 65 сесії 8 скликання від 22 лютого 2024 року № 46 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ГАЙСИНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ ГАЙСИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» та рішення 63 сесії 8 скликання від 21 грудня 2023 року № 30 «Про передачу земельних ділянок у власність громадянам на території  Гайсинської міської ради».
34 Про надання дозволу на замовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій ТОВ «Юкрейн Тауер Компані»  в межах с. Шура-Бондурівська Гайсинської міської ради.
35 Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки для рибогосподарських потреб на земельних торгах у формі електронного аукціону.
36 Про  передачу земельних ділянок у власність громадянам на території Гайсинської міської ради.
37 Про припинення та надання в оренду земельних ділянок комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі та для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Гайсинської міської ради.
38 Про надання дозволу на замовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території м.Гайсин.
39 Про поновлення договорів оренди землі. 
40 Про припинення права оренди на земельну ділянку гр. Білецькій Валентині Павлівні  та передача земельної ділянки в оренду гр. Максимчуку Олександру Андрійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території Гайсинської міської ради.
41 Про поновлення терміну дії особистих строкових сервітутів для обслуговування тимчасової споруди на території Гайсинської міської ради.
42 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами с.Рахнівка. ЗНЯТО З РОЗГЛЯДУ
43 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території с.Бубнівка, вул.Сонячна,18а.
44 Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва індивідуальних гаражів.
45 Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва.
46 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд для передачі у власність гр.Мазуренко Світлані Іванівні.
47 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  ведення особистого селянського господарства для передачі у власність(за межами населеного пункту).
48 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту.
49 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для  ведення особистого селянського господарства для передачі у власність гр.Цвігуну Миколі Вікторовичу.
50 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства для передачі їх у власність (в межах населених пунктів).
51 Про відмову у наданні дозволу на розробку документацій із землеустрою на земельні ділянки у власність.
52 Про передачу в оренду земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби. ЗНЯТО, ОБЄДНАЛИ З 27 ПИТАННЯМ
53 Про надання дозволу на замовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с. Зятківці.
54 Про розширення функціональних повноважень комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Гайсинської міської ради.
55 Про створення відділення соціально-психологічної допомоги та затвердження структури та штатної чисельності відділення соціально-психологічної допомоги комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Гайсинської міської ради.
56 Про затвердження Положення та структури комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Гайсинської міської ради в новій редакції.

 

Прикріплені файли:

69-ПОІМЕННЕ