Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

Поіменне голосування від 28 жовтня 39 чергова сесія 8 скликання


Назва
За зміни до порядку денного(внесені Пашистим)
За зміни до порядку денного(внесені депутатом Шульгою А.О.)
За порядок денний зі змінами і доповненнями
За регламент роботи сесії
1 Про затвердження Положення про громадський бюджет (бюджет участі) Гайсинської міської територіальної громади.
2 Про затвердження Положення про електронні консультації та опитування в Гайсинській міській територіальній громаді.
3 Про внесення змін до структури та штатної чисельності апарату виконавчого комітету Гайсинської міської ради на 2022 рік.
4 Про внесення змін до штатного розпису Гайсинської міської ради на 2022 рік.
5 Про безкоштовну передачу основних засобів.
6 Про надання дозволу закладу дошкільної освіти ясла-садок №3 «Теремок» на списання з балансу основних засобів та запасів.
7 Про внесення змін в додаток до рішення №12 11 сесії 8 скликання Гайсинської міської ради від 16.04.2021 року.
8 Про включення до переліку об’єктів комунальної власності Гайсинської
міської об’єднаної територіальної громади.
9 Про включення до Переліку ІІ типу об’єктів нерухомого майна комунальної власності Гайсинської міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди приміщення.
10 Про внесення змін до рішення 26 сесії 8 скликання від 24 грудня 2021 року № 11 «Про перелік підприємств, установ, організацій, що надають соціально важливі послуги населенню на території Гайсинської міської ради».
11 Про надання дозволу на оренду приміщення.
12 Про закріплення на праві оперативного управління нерухомого майна.
13 Про надання дозволу на списання основного засобу автомобіля УАЗ 3962 державний номер 036-04 ВІ (1999 року випуску) та УАЗ 31512-01 державний номер 09-04 ВИ (1990 року випуску).
14 Про включення до об’єктів права комунальної власності нерухомого майна та реєстрацію комунальної власності.
15 Про внесення змін до договорів оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності та перебуває на балансі КП «Гайсинська ЖЕК».
16 Про інвентаризацію земель комунальної власності з метою формування земельних ділянок, що полягає у визначенні їх як об’єктів цивільних прав.
17 Про інвентаризацію земель комунальної власності з метою формування земельних ділянок, що полягає у визначенні їх як об’єктів цивільних прав.
18 Про надання в оренду земель сільськогосподарського призначення комунальної власності за межами с. Ярмолинці Гайсинської міської ради для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
19 Про надання в оренду земель сільськогосподарського призначення комунальної власності за межами с. Жерденівка Гайсинської міської ради для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
20 Про розроблення технічної документації щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення – земельних часток (паїв), власники яких померли. (ЗНЯТО З РОЗГЛЯДУ КОМІСІЄЮ)
21 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності з метою подальшої передачі в оренду терміном на 1 (один) рік земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ФОП Клименковій Наталії Іванівні. (ЗНЯТО З РОЗГЛЯДУ КОМІСІЄЮ)
22 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо Відведення земельної ділянки в постійне користування Гайсинському відділу державної виконавчої служби у Гайсинському районі Вінницької області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький).
23 Про заміну сторони у договорі оренди та продовження терміну дії
договору оренди на земельні ділянки комунальної власності для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд
підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території м.Гайсин.
24 Про погодження надання земельної ділянки в суборенду Товариству з
обмеженою відповідальністю «ОКСАМИТ-ВІННИЦЯ».
25 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності з метою формування земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
26 Про затвердження технічних документацій щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності за межами с. Бубнівка Гайсинської міської ради та надання в оренду землі.
27 Про збільшення статутного капіталу КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА“ГАЙСИНВОДОКАНАЛ” і затвердження Статуту підприємства у новій редакції
28 Про затвердження технічної документації щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах населеного пункту с. Тарасівка Гайсинської міської ради та надання в оренду землі
29 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови комунальної власності РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА ХРЕСТОВОЗДВИЖЕНСЬКОГО ХРАМУ С.ЧЕЧЕЛІВКА ВІННИЦЬКО-ТУЛЬЧИНСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ (ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ»
30 Про обрання секретаря Гайсинської міської ради восьмого скликання. (НЕ ПРИЙНЯТО)

Поіменне-голосування-від-28-жовтня-39-чергова-сесія-8-скликання.rar