Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

Поіменне голосування від 13 травня 34 чергова сесія 8 скликання

Назва
За порядок денний в цілому
За регламент
1 Про внесення змін до штатного розпису відділу соціального захисту Гайсинської міської ради.
2 Про внесення змін до рішення 17 сесії 8 скликання Гайсинської міської ради від 15 липня 2021 року №40 «Про безоплатну передачу майна»
3 Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності з метою подальшої передачі в оренду терміном на 1 (один) рік земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ФОП Бабаян Зепюр Вачаганівні.
4 знято
5 знято
6 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності з метою подальшої передачі в оренду терміном на 1 (один) рік земельних ділянок  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «ПК «ЗОРЯ ПОДІЛЛЯ».
7 Про затвердження технічної документацій щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах населеного пункту м. Гайсин та надання в оренду землі.
8 Про затвердження технічної документацій щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності за межами с. Рахни Гайсинської міської ради та надання в оренду земл
9 Про розгляд акту з проведення службового розслідування стосовно старости Зятковецького старостинського округу Кондренка В.В.
10 Про включення до Переліку ІІ типу об’єктів нерухомого майна комунальної власності Гайсинської міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди приміщень
11 Про включення до Переліку ІІ типу об’єктів нерухомого майна комунальної власності Гайсинської міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди приміщень.

Поіменне-голосування-від-13-травня-34-чергова-сесія-8-скликання.rar