Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

Поіменне голосування від 21 січня 27 чергової сесії 8 скликання

№ Рішення Назва
За порядок денний в цілому
За регламент
1 Про внесення змін до рішення 26 сесії Гайсинської міської ради 8 скликання від 24.12.2021 року № 3 «Про бюджет Гайсинської міської територіальної громади на 2022 рік»
2 Про внесення змін до Положення про Відділ соціального захисту Гайсинської міської ради
3 Про внесення змін до комплексної програми соціального захисту населення Гайсинської міської ради «Турбота» на 2022-2025 роки
4 Про встановлення розміру допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення або особі, яка зобов’язалася поховати померлого
5 Про надання дозволу на продовження договору оренди приміщення із ФОП Майструк П.Б.
6 Про продовження договорів оренди нежитлових приміщень
7 Про внесення змін до Положення про Відділ охорони здоров’я виконавчого комітету Гайсинської міської ради
8 Про внесення змін до рішення 26 сесії 8 скликання Гайсинської міської ради №37 від 24 грудня 2021 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки комунальної власності для розташування місця знешкодження та утилізації відходів (сміттєзвалище) на території Гайсинської міської ради»
9 Про внесення змін до договорів оренди землі в межах населеного пункту с. Кіблич
10 Про внесення змін до договору оренди землі в межах населеного пункту с. Гунча
11 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту села Карбівка та надання в оренду ФГ « ЧИСТА КРИНИЦЯ».
12 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту села Гунча та надання в оренду ФГ « ЧИСТА КРИНИЦЯ».
13 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під проектними польовими дорогами для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ФГ « Добробут-Агро 1» за межами с.Ярмолинці.
14 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється в межах населеного пункту с.Бубнівка.
15 Про поновлення договору оренди землі сільськогосподарського призначення «ТОВ « ПК « Зоря Поділля» за межами населеного пункту с.Чечелівна та с.Рахнівка.
16 Про надання в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. Масленкову Ігорю Івановичу та гр. Масленковій Ірині Вікторівні.
17 Про продовження терміну дії особистого строкового сервітуту для обслуговування тимчасової споруди ФОП Васильченко Валентині Володимирівні.
18 Про поновлення договорів оренди землі та продовження терміну укладення договорів оренди ФОП Васильченко Валентині Володимирівні.
19 Про надання дозволу на замовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки лісогосподарського призначення за межами с.Чечелівка.
20 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності.
21 Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення за межами с.Губник.
22 Про припинення та надання в оренду земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території с. Степашки.
23 Про надання дозволу на розроблення документацій із землеустрою для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства у власність та оренду (в межах населених пунктів).
24 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства учасникам бойових дій (за межами населених пунктів).
25 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів.
26 Про передачу в оренду земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту.
27 Про припинення права оренди на земельні ділянки та передачу земельних ділянок у власність.
28 Про надання дозволу на розроблення документацій із землеустрою для індивідуального садівництва за межами населеного пункту с.Крутогорб.
29 Про затвердження проектів землеустрою, щодо відведення земельних ділянок учасникам бойових дій у власність для ведення особистого селянського господарства (за межами населених пунктів).
30 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів.
31 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства передані у власність та оренду (в межах населених пунктів).
32 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства передані у власність (за межами населених пунктів).
33 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства передані у власність та оренду(в межах населених пунктів)
34 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населених пунктів.
35 Про затвердження документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва
36 Про затвердження документацій із землеустрою для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства передані у власність гр. Безбах Юрію Степановичу (в межах населених пунктів)
37 Про затвердження документацій із землеустрою для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства передані у власність гр. Сиркизюк Аліні Володимирівні (в межах населеного пункту)
38 Про внесення змін до рішень Гайсинської міської ради.
39 Про відмову у наданні дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
40 Про умови оплати праці міського голови Гука А.І.
41 Про внесення змін до Програми охорони навколишнього природного середовища Гайсинської міської об’єднаної територіальної громади на 2022-2024 роки.
42 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення ) меж на земельну ділянку в натурі (на місцевості) щодо відведення в постійне користування земельної ділянки комунальної власності РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ ЦЕРКВИ ЄВАНГЕЛЬСЬКИХ ХРИСТИЯН БАПТИСТІВ.
43 Про погодження депутатського запиту

Результати-поіменного-голосування-27-чергової-сесії-8-скликання.rar