Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

Поіменне голосування від 23 травня 48 позачергова сесія 8 скликання

Назва

 

-

За внесення змін до порядку денного  (Шульга А.О.)

 

-

За внесення змін до порядку денного  (Сомик О.Г.)

 

-

За порядок денний в цілому    

 

-

За регламент

 

1.

Про внесення змін до Програми надання шефської допомоги військовій частині А1619 Збройних Сил України на 2023 рік

 

2.

Про внесення змін до Програми «Підготовка територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву  в Гайсинській  міській територіальній громаді на 2022-2025 роки».

 

3.

Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Гайсинської міської ради» для забезпечення збереження  здоров′я  громадян   Гайсинщини  на 2022-2026 роки.

 

4.

Про затвердження змін до заходів з реалізації Програми розвитку надання соціальних послуг комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» на 2023-2025 роки в новій редакції.

 

5.

Про внесення змін до Програми «Фінансова підтримка житлово-комунального господарства» Гайсинської міської територіальної громади на  2022-2025 роки.

 

6.

Про внесення змін до рішення 44 позачергової сесії  Гайсинської міської ради 8 скликання від 23.12.2022 року № 9 «Про бюджет Гайсинської міської територіальної громади на 2023 рік».

 

7.

Про створення сектору державної реєстрації загального відділу виконавчого комітету Гайсинської міської ради.

 

8.

Про внесення змін до структури та штатної чисельності відділу «Центр надання адміністративних послуг та державної реєстрації» виконавчого комітету Гайсинської міської ради.

 

9.

Про внесення змін до структури та штатної чисельності Служби у справах дітей Гайсинської міської ради.

 

10.

Про внесення змін до структури та штатної чисельності відділу містобудування, архітектури, ЖКГ, благоустрою, інфраструктури Гайсинської міської ради

 

11.

Про внесення змін до рішення 8 сесії 8 скликання Гайсинської міської ради від 12 лютого 2021 року №25 «Про затвердження передавальних актів щодо передачі майна сільських рад, які припиняються в результаті реорганізації шляхом приєднання до Гайсинської міської ради».

 

12.

Про затвердження актів приймання-передачі. 

 

13.

Про взяття на баланс відділу освіти  Гайсинської міської ради  ЗЗСО І-ІІІ ст. №4 м. Гайсин підвальне приміщення стрілецького тиру, окремо розташованого, для використання його як найпростішого укриття  для учнів та педагогічного персоналу та включення до фонду ЗС як найпростіше  укриття.

 

14.

Про взяття на баланс відділу освіти  Гайсинської міської ради  ЗЗСО І-ІІІ ст. №4 м. Гайсин опалювальний пункт

 

15.

Про прийняття до комунальної власності та на баланс Гайсинської міської ради об’єкту комунальної інфраструктури  від товариства з обмеженою відповідальністю «Гайсинський консервний комбінат» та подальше його використання. 

 

16.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди ТОВ «Корпорація СКІФ-96». Знято з порядку денного

17.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачі її в оренду (в межах  населеного  пункту)

 

48-ПОІМЕННЕ.zip