Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

Поіменне голосування від 26 червня 49 чергова сесія 8 скликання

Назва  
- За внесення змін до порядку денного  (Шульга А.О.)  
- За порядок денний в цілому  
- За регламент  
1 Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Гайсинської міської ради» для забезпечення збереження  здоров′я  громадян   Гайсинщини  на 2022 -  2026 роки.  

2

Про внесення змін до Програми «Реконструкція,  ремонт та утримання вулиць і доріг» Гайсинської міської територіальної громади  на  2022-2025 роки.  

3

Про внесення змін до Програми «Фінансова підтримка житлово-комунального господарства» Гайсинської міської територіальної громади на 2022-2025 роки.  

4

Про внесення змін до «Програма охорони навколишнього природного середовища» Гайсинської міської територіальної громади на  2022-2025 роки.  

5

Про внесення змін до Програми сприяння діяльності, розвитку та підтримки ВСП Гайсинський районний відділ ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» на 2022-2023 роки.  

6

Про внесення змін до рішення 44 позачергової сесії  Гайсинської міської ради 8 скликання від 23.12.2022 року № 9 «Про бюджет Гайсинської міської територіальної громади на 2023 рік».  

7

Про внесення змін до рішення  47 сесії  міської ради 8 скликання від 21.04.2023 року №9 «Про внесення змін до рішення 33 сесії міської ради 8 скликання від 18.04.2022 року №7 «Про безкоштовну передачу матеріальних цінностей».  

8

Про звільнення від сплати податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки на території м.Гайсин.  

9

Про звільнення від сплати земельного податку на території Гайсинської територіальної громади в 2024 році.  

10

Про включення до Переліку ІІ типу об’єктів нерухомого майна комунальної власності Гайсинської міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди приміщення.  

11

Про внесення змін до рішення 33 сесії 8 скликання Гайсинської міської ради №14 від 18 квітня 2022 «Про Перелік податкових агентів щодо справляння туристичного збору на території Гайсинської міської громади у 2022 році».  

12

Про забезпечення вивчення, оцінки та громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад.  

13

Про реорганізацію Гунчанської сільської ради.  

14

Про реорганізацію Жерденівської сільської ради.   

15

Про реорганізацію Зятківецької сільської ради.  

16

Про реорганізацію Карбівської сільської ради.  

17

Про реорганізацію Кіблицької сільської ради.  

18

Про реорганізацію Кунянської сільської ради.  

19

Про реорганізацію Кущинецької сільської ради.  

20

Про реорганізацію Ладижинсько Хутірської сільської ради.  

21

Про реорганізацію Семиріцької сільської ради.  

22

Про реорганізацію Степаської сільської ради.  

23

Про реорганізацію Харпацької сільської ради.  

24

Про реорганізацію Чечелівської сільської ради.  

25

 Про реорганізацію Ярмолинецької сільської ради.  

26

Про затвердження положень відділів виконавчого комітету Гайсинської міської ради.  

27

Про звернення депутатів Гайсинської міської ради VIII скликання щодо заборони проведення перевірок і накладення штрафів для малого та середнього бізнесу.  

28

Про припинення та  надання в оренду земельної ділянки комунальної власності  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території с.Огіївка, вул.Перемоги, 42 А.  

29

Про продаж  земельної ділянки  сільськогосподарського призначення.  

30

Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.   

31

Про відмову у затвердженні технічних документацій щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі(на місцевості).  

32

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення – земельних часток (паїв), власник якої помер за межами с. Борсуки Гайсинської міської ради.  

33

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення – земельних часток (паїв), власник якої помер за межами с. Гнатівка Гайсинської міської ради.  

34

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель сільськогосподарського призначення – земельних часток (паїв), власник якої помер за межами с. Жерденівка Гайсинської міської ради.  

35

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди ТОВ «Корпорація СКІФ-96». ЗНЯТО З РОЗГЛЯДУ

36

Про поновлення договору оренди землі ТОВ «Гайсинський завод продтоварів».  

37

Про заміну сторони у договорі оренди  та продовження терміну дії договору оренди на земельні ділянки комунальної власності  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території м.Гайсин.  

38

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території Гайсинської міської ради.  

39

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової  оцінки земельної  ділянки комунальної власності, для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій за межами населеного Гайсинського району Вінницької області.  

40

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової  оцінки земельної  ділянки комунальної власності, для рибогосподарських потреб за межами населеного Гайсинського району Вінницької області.  

41

Про затвердження  проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності.   

42

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності сільськогосподарського призначення – земельних часток (паїв) з метою формування земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с. Чечелівка Гайсинської міської ради.  

43

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій за межами населеного пункту села Жерденівка.   

44

Про надання дозволу на розроблення документацій із землеустрою на  земельні ділянки зі зміною конфігурації без зміни площі.  

45

Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється на території Гайсинської міської ради.  

46

Про передачу в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва земельної ділянки під проектними польовими дорогами за межами с. Кіблич Гайсинської міської ради.   

47

Про передачу в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва земельних ділянок під проектними польовими дорогами за межами с. Рахни Гайсинської міської ради.  

48

Про розроблення технічної документації щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення – земельних часток (паїв), власники яких померли.  

49

Про розроблення технічної документації щодо інвентаризації земель водного фонду, які використовує ТОВ «Рибгоспторг» за межами с. Кіблич Гайсинської міської ради.  

50

Про відмову у надані дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту Гайсинської міської ради.  

51

Про поновлення договору оренди землі сільськогосподарського призначення комунальної власності ТОВ «Мисливський край» за межами населеного пункту с. Рахни Гайсинської міської ради.  

52

Про передачу в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення – земельних часток (паїв), власник якої помер за межами с. Гнатівка Гайсинської міської ради.  

53

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами с.Жерденівка.  

54

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів.   

55

Про передачу в оренду земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території Гайсинської міської ради.  

56

Про  передачу земельних ділянок у власність громадянам на території Гайсинської міської ради.  

57

Про внесення  вільних  земельних ділянок  до   переліку земельних ділянок комунальної власності право оренди на які може бути реалізовано на земельних торгах.  

58

Про припинення та  надання в оренду земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території м.Гайсин, вул.1 Травня,74.  

59

Про внесення  до  переліку земельних ділянок  несільськогосподарського призначення, які плануються  до продажу.  

60

Про внесення змін до рішень Гайсинської міської ради.  ЗНЯТО З РОЗГЛЯДУ

61

Про затвердження проекта землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Бубнівка Гайсинської міської ради.  

62

Про затвердження документацій із землеустрою для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства та передачі їх у власність гр.Іванченко Віктору Дем’яновичу(в межах населеного пункту).  

63

Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва.  

64

Про затвердження проекта землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  індивідуального садівництва та передачі її у власність.  

65

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд та для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність(в межах  населених  пунктів).  

66

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для  ведення особистого селянського господарства та передачі їх у власність(за межами населених  пунктів).   

67

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд та для  ведення особистого селянського господарства та передачі їх у власність (в межах  населених  пунктів).  

68

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачі їх у власність(за межами населеного пункту).   

69

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачі її в оренду(в межах населеного пункту).  

70

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населених пунктів.  

71

Про надання дозволу на замовлення технічної документації  із землеустрою щодо об’єднання земельних  ділянок комунальної власності  на території м.Гайсин.  

72

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (за межами населених пунктів) у власність.   

73

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території Гайсинської міської ради.  

74

Про надання місця під встановлення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності ФОП Данилюку Володимиру Івановичу. ЗНЯТО З РОЗГЛЯДУ

75

Про передачу в оренду земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території Гайсинської міської ради.  

76

Про передачу в оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації будівель і споруд залізничного транспорту.  

77

Про припинення права оренди на земельні ділянки комунальної власності Гайсинської міської ради.  

78

Про передачу в оренду земельних ділянок для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій.  

79

Про поновлення договорів оренди землі.   

80

Про припинення права оренди на земельну ділянку комунальної власності СТ "Меркурій".  

81

Про припинення права оренди на земельні ділянки та  передачу земельних ділянок у власність.  

82

Про припинення права оренди на земельні ділянки на території Гайсинської міської ради.  

83

Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення фізичній особі Сомику Олександру Григоровичу.  

84

Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення Шутило Світлані Анатоліївні.  

85

Про продовження терміну дії особистого строкового сервітуту для обслуговування тимчасової споруди ФОП Рожковій  Ірині Вадимівні.  

86

Про заміну сторони договору особистого строкового сервітуту для обслуговування тимчасової споруди на території м.Гайсин.  

87

Про погодження  передачі земельної ділянки в суборенду  ФОП Рублі Антоніні Євгенівні.  

88

Про поновлення договору оренди землі сільськогосподарського призначення комунальної власності ТОВ «Імені Терещука Сави Миколайовича» за межами населеного пункту с. Степашки Гайсинської міської ради.   

89

Про припинення права користування земельними ділянками комунальної власності Гайсинської міської ради та передачу їх в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території м. Гайсин.  ЗНЯТО З РОЗГЛЯДУ

90

Про затвердження умов продажу права оренди земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на земельних торгах у формі електронного аукціону  

 

49-ПОІМЕННЕ.zip