Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

Поіменне голосування від 21 грудня 63 чергова сесія 8 скликання

Назва
- За зміни в порядок денний
- За порядок денний в цілому
- За регламент
1 Про затвердження звіту голови Гайсинської міської територіальної громади за 2023 рік.
2 Про затвердження Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Гайсинської міської територіальної громади до 2030 року у 2024-2026 р.р.
3 Про Програму соціально-економічного розвитку Гайсинської міської територіальної громади на 2024 рік. 
4 Про створення резервного фонду бюджету Гайсинської міської територіальної громади та затвердження Положення про використання коштів резервного
фонду бюджету Гайсинської міської територіальної громади.
5 Про бюджет Гайсинської міської територіальної громади на 2024 рік.
6 Про Програму запобігання людей на водних об’єктах Гайсинської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.
7 Про затвердження основних заходів комплексної програми соціального захисту населення Гайсинської міської ради «Турбота» на 2022-2025 роки в новій редакції та Порядків виплат до них.
8 Про внесення змін до Програми надання шефської допомоги Гайсинському районному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки на 2023 рік.
9 Про внесення змін до  Цільової соціальної комплексної Програми підтримки молоді, сім’ї, демографічного розвитку, попередження торгівлі людьми, запобіганню насильства в
сім’ї та забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків на період 2021-2025 років.
10 Про внесення змін до Комплексної програми розвитку культури та духовного відродження на 2021-2025 роки.
11 Про внесення змін до Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2021-2025 роки.
12 Про визначення одержувачів бюджетних коштів на 2024-2025 роки по програмі «Благоустрій» населених пунктів Гайсинської міської територіальної громади на 2022-2025 роки.
13 Про внесення змін до рішення 44 позачергової сесії Гайсинської міської ради 8 скликання від 23.12.2022 року № 9 «Про бюджет Гайсинської міської територіальної громади на 2023 рік».
14 Про умови оплати праці міського голови Гука А.І.
15 Про затвердження структури та штатної чисельності апарату виконавчого комітету Гайсинської міської ради на 2024 рік. 
16 ЗНЯТО З РОЗГЛЯДУ
17 Про передачу матеріальних цінностей КУ «Центр надання соціальних послуг» Гайсинської міської ради.
18 Про безкоштовну передачу матеріальних цінностей.
19 Про надання згоди на списання матеріальних цінностей, які знаходяться на балансі Гайсинської міської ради.
20 Про внесення змін до рішення  62 сесії Гайсинської міської ради 8 скликання від 28.11.2023 року №12 «Про надання згоди на внесення змін до договорів оренди нерухомого
майна комунальної власності шляхом укладання додаткових угод».
21 Про надання згоди на безоплатне прийняття майна з державної власності у комунальну власність Гайсинської міської територіальної громади.
22  Про включення об’єкту комунальної власності до Переліку першого типу, який підлягає передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону).
23 Про внесення змін до рішення 37 сесії 8 скликання від 30 серпня 2022 №14 «Про надання дозволу на укладення договорів оренди транспортних засобів».
24 Про план роботи Гайсинської міської ради 8 скликання на 2024 рік.
25 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під проектними
польовими дорогами для передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с. Гнатівка та с. Кущинці Гайсинської міської ради.
26 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель, що перебувають у комунальній власності Гайсинської міської ради. 
27 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності сільськогосподарського призначення під проектними польовими
дорогами за межами с. Чечелівка Гайсинської міської ради.
28 Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Солодкому Руслану Володимировичу на
території Гайсинської міської ради м.Гайсин, вул.1 Травня, 46.
29 Про надання дозволу  на виготовлення  проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності. 
30 Про  передачу земельних ділянок у власність громадянам на території Гайсинської міської ради.
31 Про внесення вільних земельних ділянок до переліку земельних ділянок комунальної власності право оренди на які може бути реалізовано на земельних торгах.
32 Про поновлення договору оренди землі гр. Криволапову Олегу Дмитровичу на території м.Гайсин, вул.Джерельна б/н.
33 Про припинення договору оренди землі земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території Гайсинської міської ради.
34 Про припинення та надання в оренду земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території Гайсинської міської ради.
35 Про внесення змін до рішення Гайсинської міської ради 55 сесії 8 скликання від 22 серпня 2023 року за № 49 «Про передачу земельних ділянок у власність громадянам на/
території Гайсинської міської ради».
36 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   в постійне користування із земель житлової та громадської забудови комунальної власності
«РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА ЦЕРКВА ЄВАНГЕЛЬСЬКИХ ХРИСТИЯН -БАБТИСТІВ с.Куна».
37 Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності в межах населеного пункту с.Гунча Гайсинської міської ради.  
38 Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва.
39 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства для передачі у власність(за межами населеного  пункту). 
40 Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського
виробництва та передачі земельних ділянок у власність. 
41 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового
будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства для передачі їх у власність (в межах населених пунктів).
42 ЗНЯТО З РОЗГЛЯДУ
43 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель органів державної
влади та місцевого самоврядування, що знаходиться за адресою: м. Гайсин, вул. І.Франка, 76.
44 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі,
що знаходиться за адресою:  с. Кіблич, вул.Миру,90-г.
45 Про продаж земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
46 Про продаж земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КЦВПЗ 03.07) гр. Солодкому Руслану Володимировичу.
47 Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.
48 Про поновлення терміну дії особистих строкових сервітутів на території Гайсинської міської ради. 
49 Про заміну сторони договору особистого строкового сервітуту для обслуговування тимчасової споруди на території м.Гайсин.      
50 Про внесення змін до рішення 58 сесія Гайсинської міської ради 8 скликання від 24 жовтня 2023 року  № 91 «Про поновлення договору оренди земельної ділянки комунальної
власності для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з
отриманням прибутку в межах м. Гайсин Гайсинської міської ради».
51 Про внесення змін до рішення 26 сесії 8 скликання Гайсинської міської ради № 37 від 24 грудня 2021 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою
щодо відведення в постійне користування  земельної ділянки комунальної власності для розташування місця знешкодження та утилізації  відходів (сміттєзвалище)
на території Гайсинської міської ради»
52 Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Гайсинська центральна районна лікарня Гайсинської міської ради» на 2021-2025 роки.
53 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та
обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії за межами с. Дмитренки, Гайсинської міської ради Вінницької області.

63-ПОІМЕННЕ.zip