Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

08.03.2023 10:03

Дорогі, милі, чарівні жінки та дівчатка!

Користувацькі-розміри-1280x720-px-(3).png

Від імені Гайсинської міської ради, депутатського корпусу, виконавчого комітету і від себе особисто щиро вітаю Вас зі святом весни, днем жіночої чарівності і кохання, весняного натхнення та нескінченної втіхи! У сучасному розумінні головна ідея свята весни — це вшанування та піднесення жіночої суті, яка несе у світ ніжність і красу. Вважаю доречним, що це свято втратило для українців первісне політичне забарвлення і перетворилося в квітково-подарунковий день вшанування матерів та сестер, дружин та дочок, бабусь та тіток, колежанок та усіх українських панянок.

Для нашого жіноцтва це свято пробудження природи. Адже, саме жіночим покликанням є дарувати життя і наповнювати його високим змістом любові, добра і краси. Жінка багато в чому схожа на весну — лагідністю, веселковою насиченістю почуттів та емоцій.

Достеменно: жінки несуть золоті промені світла, тепла і блаженства, усе найдорожче, що є в нашому житті, — успішність та гармонія, пов’язані із жінкою.

То ж дай Боже усім українкам радощів, добра та здоров’я! Нехай вас не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дають натхнення для нових творчих здобутків та перемог. Нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди.

Бажаю, щоб кожен прийдешній день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердним спокоєм!

Низький уклін усім жінкам Гайсинської територіальної громади за те, що кожна по своєму, на своїх тендітних плечах, уже більше року, тримає стрій та щодня працює на Перемогу!

Разом обов’язково переможемо! Слава Україні!