Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

До відома споживачів послуги з поводження з твердими побутовими відходами!

КП «Гайсинська ЖЕК» доводить до вашого відома інформацію про намір здійснити коригування тарифу на послугу з поводження з твердими побутовими відходами з метою приведення тарифів у відповідність.
Причиною перегляду тарифу стало рішення виконавчого комітету Гайсинської міської ради № 21 від 18 січня 2023 року «Про встановлення тарифу на комунальну послугу з поводження(захоронення) твердих побутових відходів», в якому згідно поданої заяви ФОП Чайковським Л.І. та переліком документів щодо обґрунтування ціни на послугу з поводження (захоронення) твердих побутових відходів, тариф на комунальну послугу із захоронення твердих побутових відходів становить 52,00 грн і буде введений в дію з 01 березня 2023 року. У розрахунку діючого тарифу врахований тариф на послугу із захоронення ТПВ за 1 м ³ складає 36,00 грн. Відповідальність за достовірність розрахунків (структуру) тарифу покладається на ФОП Чайковського Л.І.
Тому для забезпечення сталого функціонування нашого підприємства та надання послуги з поводження з твердими побутовими відходами в повному обсязі, підприємством було проведено коригування тарифу на дану послугу, а саме складової витрат – тариф на послугу із захоронення ТПВ за 1 м³.
Загальний розмір тарифу на послугу з вивезення твердих побутових відходів  згідно з проведеними розрахунками становитиме в місяць:
населення з однієї особи з ПДВ – 35,01 грн.  в місяць, при діючому 31,50 грн. і зросте у відсотковому еквіваленті у порівнянні з діючим тарифом на 11%.
населення, бюджетні установи та організації, інші споживачі за 1 м³ - 191,00 грн. з ПДВ при діючому 171,80 грн. і зросте у   відсотковому еквіваленті у порівнянні з діючим тарифом на 11%.
Адміністрація КП «Гайсинська ЖЕК» звертається з проханням до всіх споживачів послуг: усі зауваження і пропозиції стосовно даної інформації надавати за адресою: м. Гайсин, вул. Мічуріна, 32. Тел. 2-83-95; 068-55-38-891; 068-55-38-906. Термін, протягом якого від фізичних і юридичних осіб приймаються зауваження і пропозиції – з 26.01.2023 року до 08.02.2023 року включно.
                                    Адміністрація КП «Гайсинська ЖЕК»