Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

Поіменне голосування від 21 лютого 45 чергова сесія 8 скликання

Назва

Файл

-

За внесення змін до порядку денного  (з доповненнями Сікорської С.В, Погорілого В.В., Внученко М.О., Гукало А.І..)

-

За порядок денний в цілому    

-

За зміни до регламенту

-

За регламент

1.

Про затвердження звіту голови Гайсинської міської об’єднаної територіальної громади за 2022 рік.

2.

Про затвердження звіту про виконання бюджету Гайсинської міської територіальної громади за 2022 рік.

3.

Про затвердження Програми  надання шефської допомоги в/ч А 1619.

4.

Про затвердження Програми надання шефської допомоги в/ч А 1890.

5.

Про затвердження Програми надання шефської допомоги в/ч А 0310.

6.

Про затвердження Комплексної правоохоронної програми на 2023-2025 роки.

7.

Про внесення змін до рішення 44 позачергової сесії Гайсинської міської ради 8 скликання від 23.12.2022 року № 9 «Про бюджет Гайсинської міської територіальної громади на 2023 рік».

8.

Про затвердження Програми підтримки самозабезпечення Гайсинської міської територіальної громади харчовими продуктами  на 2023-2024 роки «Сади Перемоги».

9.

Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Комунального  некомерційного підприємства «Гайсинська центральна районна лікарня Гайсинської міської ради» на 2021-2025 роки.

10.

Про внесення змін до Програми розробки Комплексного  плану  просторового розвитку територіальної  громади,  генеральних  планів населених пунктів, детальних  планів  території Гайсинської міської  ради на 2022-2025 роки.

11.

Про внесення змін до Програми «Фінансова підтримка житлово-комунального господарства» Гайсинської міської територіальної громади на  2022-2025 роки.

12.

Про внесення змін до Програми «Реконструкція, ремонт та утримання вулиць і доріг» Гайсинської міської територіальної громади   на 2022-2025 роки.

13.

Про внесення змін до «Програма охорони навколишнього природного середовища» Гайсинської міської територіальної громади на  2022-2025 роки.

14.

Про надання дозволу на списання основних засобів КП Гайсинводоканал.

15.

Про затвердження коефіцієнта пільгового населення на 2023 рік для  відшкодування пільгового перевезення на міських та приміських маршрутах загального користування.

16.

Про взяття на баланс відділу  освіти  Гайсинської міської ради                ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 м. Гайсин підвальне приміщення стрілецького тиру окремо розташоване, для використання його як найпростішого укриття  для учнів та педагогічного персоналу та включення до фонду ЗС як найпростіше  укриття.

17.

Про передачу основних засобів з балансу закладу загальної середньої освіти І-ІІ ст. с.Мелешків на баланс закладу дошкільної освіти  «Пролісок» с.Мелешків.

18.

Про встановлення у закладах дошкільної освіти та дошкільному підрозділі закладу загальної середньої освіти Гайсинської міської ради вартості харчування однієї дитини на день.

19.

Про встановлення пільг щодо батьківської плати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти та дошкільному підрозділі закладу загальної середньої освіти Гайсинської міської ради.

20.

Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Гайсинської міської територіальної громади об'єкту нерухомого майна.

21.

Про внесення змін до рішення 37 сесії 8 скликання від 30 серпня 2022 № 14 «Про надання дозволу на укладення договорів оренди транспортних засобів».

22.

Про передачу в оперативне управління  адміністративної будівлі відділу освіти Гайсинської міської ради.

23.

Про включення об’єкта нерухомого майна до Переліку другого типу.

24.

Про надання дозволу на оренду частини нежитлового приміщення.

25.

Про надання дозволу на реалізацію вугілля.

26.

Про внесення змін в рішення 35 сесії міської ради 8 скликання  від 24.06.2022 року №18 «Про обмеження руху транспортних засобів».

27.

Про внесення змін до рішення 37 сесії Гайсинської міської ради 8 скликання від 30 серпня 2022 року №3 «Про перейменування вулиць та провулків на території населених пунктів Гайсинської міської територіальної громади».

28.

Про затвердження рішення виконавчого комітету Гайсинської міської ради.

29.

Про внесення змін до складу постійних комісій Гайсинської міської ради 8 скликання.

30.

Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Гайсинської міської ради.

31.

Про план роботи міської ради 8 скликання на І півріччя 2023 року.

32.

Про затвердження Положення про відділ секретаріату апарату виконавчого комітету Гайсинської міської ради.

33.

Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Гайсинської міської територіальної громади».

34.

Про затвердження Типового положення про депутатську фракцію  ВО «Батьківщина» у Гайсинській міській раді.

35.

Про поновлення  договору оренди   землі сільськогосподарського призначення ТОВ «ПК Зоря Поділля» за межами населеного пункту с.Бубнівка.

36.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   в постійне користування із земель житлової та громадської забудови комунальної власності «Релігійній громаді Хрестовоздвиженського храму с.Чечелівка Вінницько-Тульчинської  Єпархії православної церкви України».

37.

Про передачу земельних ділянок комунальної власності у постійне користування  для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти на  території м.Гайсин.

38.

Про продаж земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КЦВПЗ:11.02) Шакутіну Олександру Анатолійовичу.

39.

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності Комбінату кооперативної промисловості Гайсинського районного споживчого товариства, що знаходиться за адресою:  м. Гайсин, вул. Станційна, 8.

40.

Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування Кузьменку Миколі Івановичу для ведення фермерського господарства за межами с.Губник.

41.

Про припинення та  надання в оренду земельної ділянки комунальної власності  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території Гайсинської міської ради.

42.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової  оцінки земельної  ділянки із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення комунальної власності для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами за межами населеного пункту с. Гунча Гайсинського району Вінницької області.

43.

Про продовження строку дії договору оренди на земельну ділянку СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ВИРОБНИЧОМУ КООПЕРАТИВУ «КОТОВСЬКИЙ».

44.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне  в користування ДП «Гайсинське лісове господарство» для ведення  лісового господарства і пов’язаних з ним послуг із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення зі зміною цільового призначення території Гайсинської міської ради.

45.

Про надання в оренду земельної ділянки ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРТАУЕР»  для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій на території Гайсинської міської ради (за межами населеного пункту села Чечелівка).

46.

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії, що знаходиться на території Гайсинської міської ради.

47.

Про припинення та  надання в оренду земельної ділянки комунальної власності  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території с.Карбівка,вул.Центральна,79-а.

48.

Про припинення та  надання в оренду земельної ділянки комунальної власності  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території м.Гайсин, вул.Заводська,105 а.

49.

Про надання в оренду земельних ділянок комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території Гайсинської міської ради.

50.

Про надання дозволу на замовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії на території Гайсинської міської ради.

51.

Про поновлення договорів оренди землі

52.

Про   поновлення  терміну дії  особистих строкових сервітутів для обслуговування тимчасової споруди на території Гайсинської міської ради.

53.

Про надання в оренду земельних ділянок комунальної власності на території Гайсинської міської ради.

54.

Про надання  дозволу на розроблення документацій із землеустрою для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд в оренду (в межах  населених  пунктів).

55.

Про передачу в оренду земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території Гайсинської міської ради.

56.

Про припинення права оренди на земельні ділянки комунальної власності Гайсинської міської ради.

57.

Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення ) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в постійне користування  для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг ВІННИЦЬКОМУ ОБЛАСНОМУ КОМУНАЛЬНОМУ СПЕЦІАЛІЗОВАНОМУ ЛІСОГОСПОДАРСЬКОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ВІНОБЛАГРОЛІС»  на території Гайсинської міської ради.

58.

Про погодження  передачі земельної ділянки в суборенду ФОП Єргієвій  Ользі Василівні.

59.

Про  передачу земельних ділянок у власність громадянам на території Гайсинської міської ради.

60.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території Гайсинської міської ради.

61.

Про припинення права оренди на земельну ділянку та  передачу земельної ділянки у власність.

62.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування  Гайсинській міській раді за межами             с. Кіблич.

63.

Про надання в оренду земельної ділянки ТОВ «Столичний шлях» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, що знаходиться на території м. Гайсин, вул. Станційна, 8.

64.

Про інвентаризацію  земель комунальної власності з метою формування земельної  ділянки як об'єкту природно - заповідного фонду.

65.

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо поділу земельної ділянки  комунальної власності для будівництва і обслуговування будівель торгівлі гр. Кірпічнік Тетяни Тимофіївни.

66.

Про надання дозволу на замовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій ПрАТ «Київстар»  за межами с.Жерденівка.

67.

Про надання дозволу АТ «ВІННИЦЯГАЗ» на замовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об'єктів трубопровідного транспорту на території Гайсинської міської ради.

68.

Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Бондар Наталії Миколаївні на території Гайсинської міської ради м.Гайсин, вул.Груднева,18.

69.

Про надання земельної ділянки в сервітутне платне користування ТОВ «ПК «ЗОРЯ ПОДІЛЛЯ».

70.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності з метою формування земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування.

71.

Про надання дозволу  на виготовлення  проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності.

72.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки лісогосподарського призначення в постійне користування ВОКСЛП «ВІНОБЛАГРОЛІС» із земель комунальної власності на території м.Гайсин, вул. Механізаторів, 25.

73.

Про внесення змін до рішень Гайсинської міської ради.

74.

Про затвердження  технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва.

75.

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд та для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність(в межах  населених  пунктів).

76.

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд та для  ведення особистого селянського господарства для передачі у власність (в межах  населених  пунктів).

77.

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд для передачі в оренду (в межах  населених  пунктів).

78.

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населених пунктів.

79.

Про внесення змін до договору оренди землі №743  від 03.10.2014 року.

80.

Про затвердження проекта землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства передану у власність (за межами населеного  пункту).

81.

Про розроблення технічної документації щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення – земельних часток (паїв), власники яких померли.

82.

Про інвентаризацію земель комунальної власності з метою формування земельних ділянок, що полягає у визначенні їх як об’єктів цивільних прав.

83.

Про припинення права оренди на земельні ділянки комунальної власності Гайсинської міської ради.

84.

Про передачу в оренду земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

85.

Про затвердження акту приймання-передачі.

86.

Про надання дозволу на внесення об’єктів комунальної власності до Переліку ІІ типу оренди.

87.

Про затвердження змін до заходів з реалізації програми розвитку надання соціальних послуг комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» на 2023-2025 роки в новій редакції.

45-ПОІМЕННЕ.rar