Гайсинська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

Результати поіменного голосування 24 чергової сесії 8 скликання

Назва Файл
За пропозиції до порядку денного
За порядок денний в цілому
За регламент
1 Про затвердження «Програми надання фінансової підтримки КП «Гайсинська ЖЕК»
2 Про затвердження програми реабілітаційно-оздоровчого центру «Долина УБД» на 2022 рік
3 Про    затвердження    Програми    забезпечення  мобілізаційної     підготовки,      мобілізації      та  оперативного   реагування  на  виклики, загрози  на території Гайсинської міської  територіальної громади   на   2021 – 2025  роки.
4 Про  Програму розвитку освіти Гайсинської міської територіальної громади.
5 Про внесення змін до Положення про Службу у справах дітей Гайсинської міської ради.
6 Про внесення змін до штатного розпису комунальної установи «Інклюзивно-ресусний центр» Гайсинської міської ради. 
7 Про надання дозволу на  укладання  договору оренди нежитлового  приміщення  стоматологічного відділення яке знаходиться на балансі в КНП Гайсинській ЦРЛ ГМР із ФОП Рибаком Г.Д.
8 Про клопотання відділу освіти.
9 Про клопотання відділу освіти.
10 Про клопотання відділу освіти. знято з порядку денного
11 Про звільнення від сплати земельного податку на території м.Гайсин в 2022 р.
12 Про звільнення від сплати частини чистого  прибутку та податку на нерухоме майно відмінного від земельного  на території м.Гайсин.
13 Про включення до Переліку ІІ типу об’єктів нерухомого майна комунальної власності Гайсинської міської ради та надання дозволу на укладання договору оренди приміщення ЗДО ясла-садок №1.
14 Про включення до Переліку ІІ типу об’єктів нерухомого майна комунальної власності Гайсинської міської ради та надання дозволу на укладання договору оренди приміщення ЗДО ясла-садок №2.
15 Про включення до Переліку ІІ типу об’єктів нерухомого майна комунальної власності Гайсинської міської ради та надання дозволу на укладання договору оренди приміщення ЗДО ясла-садок №3
16 Про включення до Переліку ІІ типу об’єктів нерухомого майна комунальної власності Гайсинської міської ради та надання дозволу на укладання договору оренди приміщення ЗДО ясла-садок №5
17 Про внесення змін до рішення 3 сесії Гайсинської міської ради 8 скликання від 24.12.2020 року №29 «Про бюджет Гайсинської міської територіальної громади на 2021 рік.
18 Про затвердження рішення виконавчого комітету.
19 Про несення змін до рішення 1 сесії 8 скликання від 10 грудня 2020 р. №20«Про початок реорганізації сільських рад шляхом приєднання до Гайсинської міської ради та створення комісії  з реорганізації ».
20 Про затвердження Положення порядок продажу земельних ділянок комунальної власності на яких розташовані об’єкти нерухомого майна, які є власністю громадян, фізичних та юридичних осіб на території Гайсинської міської ради.
21 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту села Карбівка та надання в оренду землі  СФГ « Фортуна». 
22 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за межами населених пунктів села Бондурі та села Шура-Бондурівська та надання в оренду землі  СФГ « Фортуна». 
23 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту села Семирічка та надання в оренду землі  ПрАТ « Зернопродукт МХП». 
24 Про продовження терміну дії особистого строкового сервітуту для обслуговування тимчасової споруди.
25 Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється
26 Про поновлення  договору оренди   земельної  ділянки сільськогосподарського призначення «ТОВ « ПК « Зоря Поділля»
27 Про надання дозволу на замовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки лісогосподарського призначення.
28 Про надання дозволу на замовлення проекту землеустрою щодо відведення   земельної  ділянки комунальної власності.
29 Про внесення змін до рішення Гайсинської міської ради.
30 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій за межами населеного пункту села Бубнівка.
31 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової  оцінки земельної  ділянки комунальної власності, для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій за межами населеного пункту с. Бубнівка Гайсинського району Вінницької області.
32 Про надання  дозволу на розроблення документацій із землеустрою для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд та для  ведення особистого селянського господарства у власність та оренду (в межах  населених  пунктів).
33 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства учасникам бойових дій (за межами населених пунктів).
34 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства (за межами населених пунктів).
35 Про надання  дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (за межами населених пунктів) у власність.
36 Про надання  дозволу на розроблення документацій із землеустрою для індивідуального садівництва за межами населених пунктів у власність.
37 Про надання  дозволу на розроблення проектів землеустрою для будівництва індивідуальних гаражів у власність.
38 Про припинення права оренди на земельні ділянки та  передачу земельних ділянок у власність. перенесено
39 Про надання  в оренду земельної ділянки для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд.
40 Про відмову у наданні дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
41 Про відмову у наданні дозволів на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду.
42 Про відмову у наданні дозволів на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
43 Про відмову у надані дозволу на розроблення проектів землеустрою для будівництва індивідуальних гаражів. знято з порядку денного
44 Про відмову у наданні дозволів на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність (за межами населеного пункту с.Степашки). знято з порядку денного
45 Про затвердження документацій із землеустрою для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд та для  ведення особистого селянського господарства передані у власність та оренду (в межах  населених  пунктів) та затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (за межами населених пунктів). перенесено
46 Про затвердження  документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населених пунктів. перенесено
47 Про затвердження  документації із землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва. перенесено
48 Про затвердження  документацій із землеустрою  щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів. перенесено
49 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду гр. Шаповал Миколі Івановичу для ведення особистого селянського господарства за межами с.Ладижинські Хутори.
50 Про звернення депутатів до Кабінету Міністрів України щодо відкликання проекту Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України» (реєстр. №6062) на допрацювання з метою виключення з цього проекту дискримінаційних норм по відношенню до місцевого самоврядування.
51 Про звернення депутатів Гайсинської міської ради до Кабінету Міністрів України щодо протидії захопленню земель громад.
52 Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Гайсинської міської ради Музею АТО та затвердження положень музеїв, що є структурними підрозділами відділу культури, молоді та спорту Гайсинської міської ради.
53 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  із  зміною до цільового призначення.
54 Про звернення депутатів Гайсинської міської ради до Кабінету Міністрів України щодо невідкладного врегулювання кризової ситуації, яка склалася у місцевих бюджетах у зв’язку зі зростанням ціни на природний газ для бюджетних установ
55 Про забезпечення вивчення, оцінки та громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад
56 Про забезпечення вивчення, оцінки та громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад
57 Про покладання обов’язків на Манелюк Н.В. з виконання деяких адміністративних послуг та вчинення нотаріальних дій у Кіблицькому старостинському округу Гайсинської міської ради
58 Про затвердження актів приймання передачі об’єктів житлового фонду державної власності у комунальну власність Гайсинської міської ради.
59 Про надання згоди на прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл Гайсинського району у комунальну власність Гайсинської міської ради (Гайсинської територіальної громади) комплексу будівель
60 Про внесення змін в «Правила розміщення зовнішньої реклами»
61 Про внесення змін до структури та штатного розпис апарату Гайсинської міської ради
62 Про безкоштовну передачу матеріальних цінностей.
63 Про передачу на баланс Гайсинського комбінату комунальних підприємств шкільних автобусів, що є об’єктами комунальної власності Гайсинської міської ради.
64 Про видобування та використання піску для потреб громади  населених пунктів с. Куна, с. Карбівка, с. Кисляк,  с. Заріччя
65 Про внесення змін та доповнень до «Плану заходів»  «Програми  фінансової   підтримки    комунального некомерційного підприємства «Гайсинська центральна   районна лікарня Гайсинської міської ради» на 2021-2025 роки», затвердженої рішенням 3 сесії 8 скликання Гайсинської міської ради від 24.12.2020 №15
66 Про внесення змін до Статуту Гайсинської дитячо-юнацької спортивної школи
67 Про затвердження рішення виконавчого комітету Гайсинської міської ради від 17 листопада 2021 року №226
68 Про внесення змін до Програми «Поліпшення техногенної та пожежної безпеки населених пунктів та об’єктів усіх форм власності Гайсинської міської ради»
69 Про внесення змін до Статуту дошкільного навчального закладу №7 «Берізка» Гайсинської міської ради
70 Про надання дозволу Комунальному підприємству «Гайсинтеплотехсервіс» на вчинення значного господарського правочину.